top of page

Zannata-fiets kopen

✓ Uitgebreid assortiment aan fietsen

✓ Fietsen van topmerken

✓ Voordelige fietsaccessoires

Bent u op zoek naar een voordelige Zannata-fiets? Bij de professionele fietsenwinkel Fietsen Bastijns uit Meerle, nabij Hoogstraten, vindt u een ruim aanbod aan verschillende duurzame fietsen van diverse topmerken. Wij verkopen niet alleen fietsen, maar ook verschillende materialen om het fietsen voor u fijner, gezelliger en veiliger te maken.

Bent u benieuwd naar onze producten?

IMG-20220117-WA0015.jpg

Een Zannata-fiets is dé ideale racefiets voor u

Zannata is een populaire Belgisch fietsmerk. Dit merk is sinds jaren een gerenommeerd Belgisch merk van sportieve fietsen. De passie van het fietsmerk wordt vertaald naar kwalitatieve producten, opgebouwd rond de nieuwste technologische ontwikkelingen op het vlak van framebouw en componenten. Onze betrouwbare fietsenwinkel verkoopt diverse fietsen van dit merk. De verschillende modellen van het merk Zannata in ons ruime assortiment zijn:

  • Z30 Disc

  • Z30

  • Z90SL

  • Z112TT

 

Uiteraard verkopen wij ook andere soorten fietsen, zoals hoogwaardige damesfietsen, kinderfietsen, herenfietsen en plooifietsen vindt u ook in ons ruime assortiment. Daarnaast verkopen wij ook fietsen van topmerken Oxford, Olympia, Argon 18, en L’Avenir. Fietsen van Giant en Gazelle vindt u ook in ons assortiment.

Z90-zw-gr-rood-Aero carbon DI2.jpg

Koop uw stoere Zannata-fiets nu meteen

Kom gezellig langs in onze moderne fietsenwinkel in Meerle, nabij Hoogstraten, en koop uw gewenste Zannata-fiets. Bovendien ziet u met uw eigen ogen ons ruime aanbod aan diverse fietsen en accessoires. Wilt u ons liever eerst spreken of buiten openingsuren langskomen? Dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. U bereikt ons door een e-mail te sturen naar info@fietsenbastijns.be of te bellen naar +32 4 74 74 11 77. Van maandag tot en met woensdag tussen 08.30 uur tot 18.00 uur is onze fysieke winkel open. Op zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur. De donderdag en zondag zijn wij gesloten.

bottom of page