top of page

Oxford-fiets kopen in Meerle

✓ Uitgebreid assortiment aan fietsen

✓ Fietsen van topmerken

✓ Voordelige fietsaccessoires

Als u op zoek bent naar een nieuwe fiets, dan raden wij u aan om een hoogwaardige Oxford-fiets te kopen onze fietsenwinkel in Meerle. Fietsenwinkel Bastijns heeft een groot aanbod aan verschillende soorten fietsen en fietsmerken. In het assortiment komt u topmerken zoals Giant, Gazelle, Argon 19, Olympia en Zannata tegen. Naast het verkopen van diverse fietsen, verkopen wij ook fietsaccessoires en repareren wij kapotte en beschadigde fietsen.

Bent u benieuwd naar onze producten?

IMG-20220117-WA0017.jpg

Een Oxford-fiets kopen is mogelijk bij de beste fietswinkel in Meerle

Als u denkt dat u alleen een Oxford-fiets kunt kopen bij onze fietswinkel, dan heeft u het mis. Ons uitgebreide assortiment bestaat ook uit fietsmerken zoals Gazelle, Giant, Zannata en Olympia. Bovendien koopt u bij ons ook fietsaccessoires zoals zadels, fietsschoenen, brillen en voedingswaren. Indien u een voordelige kinderfiets wilt kopen of een Oxford-fiets wilt kopen, dan doet u dat bij ons in Meerle. Het aanbod bestaat uit onder meer elektrische fietsen, herenfietsen, damesfietsen en speedbikes. U kunt ook bij de beste fietsenwinkel in Meerle terecht voor diverse reparaties aan uw fiets. Het maakt helemaal niet uit wat de exacte schade is; wij repareren uw fiets, zodat u weer op uw fiets kunt rijden.

MY22 TCR Advanced Pro 1 Disc-AX_Color A Black Diamond

Neem direct contact met ons op

Wilt u een duurzame Gazelle-fiets of een Oxford-fiets kopen bij ons in Meerle? Onze professionele fietsenwinkel is van maandag tot en met woensdag tussen 08.30 uur en 18.00 uur geopend en zaterdag tot 17.00 uur. Op donderdag en zondag zijn wij helaas gesloten. Tijdens de openingstijden bent u natuurlijk van harte welkom in onze moderne fietsenwinkel om bijvoorbeeld uw gewenste Giant-fiets te kopen in Meerle. Het is ook mogelijk om buiten de openingsuren langs te komen. Wij vragen u wel om dan contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. U bereikt ons door te bellen naar +32 4 74 74 11 77 of stuur een e-mail naar info@fietsenbastijns.be.

bottom of page