top of page

Olympia-fiets kopen dicht bij Hoogstraten

✓ Uitgebreid assortiment aan fietsen

✓ Fietsen van topmerken

✓ Voordelige fietsaccessoires

Wilt u een voordelige Olympia-fiets kopen bij een professionele fietsenwinkel nabij Hoogstraten? De fietsenwinkel Fietsen Bastijns heeft een groot assortiment aan verschillende soorten fietsen en fietsaccessoires. Fietsmerken zoals Olympia, Gazelle, Giant en Oxford vindt u in het assortiment van onze fietsenwinkel. Daarnaast vindt u ook mooie fietsaccessoires, zoals zadels, brillen, voeding en verlichting. Het is ook mogelijk om uw fiets te laten repareren door ons.

Bent u benieuwd naar onze producten?

IMG-20220117-WA0012.jpg

Een Olympia-fiets kopen doet u natuurlijk in onze fietswinkel nabij Hoogstraten

Fietsen van Giant vindt u natuurlijk in ons uitgebreide assortiment. Dit topmerk is één van de meeste verkochte fietsmerken van België. Naast Giant, verkopen wij ook verschillende fietsen van Oxford, Gazelle en Argon 18. Onze fietsenzaak heeft verschillende soorten fietsen, zoals herenfietsen, damesfietsen, elektrische fietsen en speedbikes. Indien u op zoek bent naar diverse fietsaccessoires, dan zit u bij ons ook helemaal goed. In ons assortiment vindt u ook accessoires, zoals zadels, verlichting en fietsschoenen van een aantal topmerken. Langskomen met uw kapotte fiets is natuurlijk ook mogelijk. Wij repareren op onze locatie alle fietsen.

MY22 Revolt Advanced 3_Color B Terracotta

Contacteer ons direct

Wilt u een duurzame Olympia-fiets kopen of een aantal fietsaccessoires in de buurt van Hoogstraten? Onze mooie fietsenwinkel nabij Hoogstraten is van maandag tot en met woensdag tussen 08.30 uur en 18.00 uur geopend, zaterdag tot 17.00 uur. Op donderdag en zondag zijn wij helaas gesloten. Tijdens de openingstijden bent u natuurlijk van harte welkom in onze moderne fietsenwinkel om bijvoorbeeld uw gewenste Olympia-fiets te kopen in Meerle, nabij Hoogstraten. Het is ook mogelijk om buiten de openingsuren langs te komen. Wij vragen u wel om dan contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. U bereikt ons door te bellen naar +32 4 74 74 11 77 of stuur een e-mail naar info@fietsenbastijns.be.

bottom of page