top of page
oxford_logo.png
giant_default_share_image.jpg

Kinderfiets kopen vlak bij Hoogstraten

Wilt u een voordelige kinderfiets kopen bij een professionele fietsenwinkel nabij Hoogstraten? Bent u op zoek naar een fietsenwinkel nabij Hoogstraten? Dan zit u bij de fietsenwinkel Fietsen Bastijns uit Meerle helemaal goed. Bij onze fietsenwinkel koopt u verschillende soorten fietsen tegen aantrekkelijke prijzen.

Een kinderfiets kopen bij de voordeligste winkel nabij Hoogstraten

Wij hebben fietsmerken zoals Gazelle, Giant en Olympia in ons ruime assortiment. Bovendien koopt u bij ons ook hoogwaardige zadels, fietsschoenen, brillen en voeding voor tijdens het fietsen. Indien u een voordelige kinderfiets wilt kopen, dan moet u dat doen bij de beste en voordeligste fietsenwinkel in Meerle, nabij Hoogstraten. Fietsen Bastijns heeft een groot assortiment aan diverse fietsen en fietsaccessoires. Wij verkopen naast kinderfietsen onder meer ook damesfietsen, herenfietsen en racefietsen.

Wilt u een duurzame Gazelle-fiets kopen of een aantal fietsaccessoires? Kom dan een keer gezellig langs in onze fietsenwinkel. De winkel is van maandag tot en met woensdag tussen 08.30 uur en 18.00 uur geopend, zaterdag tot 17.00 uur. Op donderdag en zondag zijn wij helaas gesloten. Tijdens de openingstijden bent u natuurlijk van harte welkom in onze moderne fietsenwinkel om bijvoorbeeld uw gewenste Giant-fiets te kopen in Meerle. Het is ook mogelijk om buiten de openingsuren langs te komen. Wij vragen u wel om dan contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. U bereikt ons door te bellen naar +32 4 74 74 11 77 of stuur een e-mail naar info@fietsenbastijns.be.

Neem direct contact met ons op

bottom of page