top of page

Giant-fiets kopen in Meerle

✓ Uitgebreid assortiment aan fietsen

✓ Fietsen van topmerken

✓ Voordelige fietsaccessoires

Wilt u een duurzame Giant-fiets kopen in Meerle? Onze fietsenwinkel Fietsen Bastijns verkoopt onder meer hoogwaardige Giant-fietsen. Wij hebben een ruim assortiment aan diverse fietsen en fietsaccessoires, zoals brillen, voedingswaarden, fietsschoenen, helmen en verlichting. Indien uw fiets kapot is, repareren wij de fiets voor u. In onze winkel verrichten wij verschillende reparaties uit.

Bent u benieuwd naar onze producten?

IMG-20220117-WA0010.jpg

Een hoogwaardige Giant-fiets kopen bij onze fietswinkel in Meerle

Elke fiets van het merk Giant is geproduceerd van hoogwaardige materialen. Achter iedere Giant-fiets zit jarenlange ervaring en kennis. Het merk Giant is een gerenommeerd fietsmerk, dat bekend staat om zijn revolutionaire ideeën en innovatie op het gebied van het produceren van fietsen. Fietsenwinkel Fietsen Bastijns verkoopt natuurlijk ook andere bekende fietsmerken. In ons assortiment vindt u ook verschillende soorten fietsen van het andere hoogwaardige fietsmerk Gazelle.

MY21 Revolt 0_Color A Gunmetal Black-ok.jpg

Bekijk onze fietsen in onze winkel in Meerle

Neem direct contact met ons op, indien u een Giant-fiets wilt kopen en wilt weten wat onze huidige voorraad is in Meerle. één van onze medewerkers zal u precies vertellen wat wij nog op voorraad hebben. Uiteraard is het mogelijk om gezellig langs te komen in onze prachtige fietsenwinkel in Meerle. Van maandag tot en met woensdag is de winkel geopend tussen 08.30 uur en 18.00 uur open, Op zaterdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Onze winkel is op donderdag en zondag gesloten. U bereikt ons door te bellen naar +32 4 74 74 11 77 of stuur een e-mail naar info@fietsenbastijns.be.

bottom of page