top of page

Giant-fiets kopen

✓ Uitgebreid assortiment aan fietsen

✓ Fietsen van topmerken

✓ Voordelige fietsaccessoires

Wilt u een duurzame Giant-fiets kopen dicht bij Hoogstraten? De fietsenwinkel Fietsen Bastijns uit Meerle heeft een groot assortiment aan diverse hoogwaardige fietsen van het topmerk Giant. Naast fietsen van het Giant, verkopen wij ook verschillende soorten fietsen van andere merken en fietsaccessoires om uw fietsritje zo veilig mogelijk te maken. Het repareren van verschillende soorten fietsen doen wij ook.

Bent u benieuwd naar onze producten?

IMG-20220117-WA0013.jpg

Een Giant-fiets kopen doet u alleen bij onze winkel nabij Hoogstraten

Het kopen van een voordelige Giant-fiets is mogelijk bij onze professionele fietsenzaak in Meerle. Giant is, na nummer één fietsmerk Gazelle, het meest verkochte fietsmerk van België. De kwaliteit van het fietsmerk Giant is altijd hoogwaardig, de fietsen gaan lang mee en kunnen tegen een stootje. In ons assortiment vindt u naast diverse fietsen van topmerken, ook verschillende soorten accessoires voor tijdens het fietsen. Zadels, fietshelmen, verlichting, fietsbanden, fietsschoenen; u vindt het allemaal bij onze betrouwbare fietsenwinkel. Wilt u liever een andere fiets dan een Giant-fiets kopen bij ons nabij Hoogstraten? Dan adviseren wij u om een hoogwaardige Olympia-fiets te kopen.

IMG-20220117-WA0007.jpg

Neem direct contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een Giant fiets en wilt u er een kopen bij Fietsen Bastijns nabij Hoogstraten? Neem dan alstublieft direct contact met ons op. U bereikt ons door een e-mail te sturen info@fietsenbastijns.be. Indien u ons telefonisch wilt bereiken, dan moet u bellen naar +32 4 74 74 11 77. Wilt u liever langskomen? Onze prachtige fietswinkel is open tussen 08.30 uur en 18.00 uur van maandag tot en met woensdag en zaterdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Donderdag en zondag is de winkel gesloten.

bottom of page