top of page

Gazelle-fiets kopen

✓ Uitgebreid assortiment aan fietsen

✓ Fietsen van topmerken

✓ Voordelige fietsaccessoires

Wilt u een kwalitatief hoogwaardige Gazelle-fiets kopen? Fietsenwinkel Fietsen Bastijns uit Meerle, nabij Hoogstraten, heeft een ruim aanbod aan verschillende soorten fietsen van het topmerk Gazelle. Naast een Gazelle-fiets kopen dicht bij Hoogstraten, is het natuurlijk ook mogelijk om een fiets te kopen van andere topmerken. In ons assortiment vindt u onder meer Giant, Oxford en Olympia. Wij verkopen niet alleen verschillende soorten fietsen, maar ook fietsaccessoires. Voor het kopen van accessoires, zoals zadels, helmen, verlichtingen en brillen, bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Bent u benieuwd naar onze producten?

Fietsenwinkel

Waarom moet u een Gazelle-fiets kopen vlak bij Hoogstraten?

Gazelle is niet alleen het meest verkochte fietsmerk van onze professionele fietsenwinkel, maar ook van heel België en Nederland. Een Gazelle-fiets kopen bij onze fietswinkel uit Meerle, nabij Hoogstraten, biedt u veel voordelen. De kwaliteit van elke Gazelle-fiets is van een hoog niveau en gaat lang mee. Daarnaast heeft u op elke Gazelle-fiets tien jaar garantie op constructie- en materiaalfouten op het frame en niet-verende voorvorken. Voor het lakwerk op het frame en verende voorvorken geldt een garantieperiode van vijf jaar. U heeft voor alle overige onderdelen op uw fiets een garantie van twee jaar bij normaal gebruik en onderhoud. Daarnaast is een Gazelle-fiets kopen bij onze fietsenwinkel nabij Hoogstraten erg voordelig voor uw portemonnee. Behalve fietsen zoals herenfietsen, damesfietsen en speedbikes van Gazelle, verkopen we ook elektrische fietsen van Gazelle.

Elektrische gazelle fiets

Koop nu uw gewenste fiets

Wilt u een hoogwaardige Giant fiets of Gazelle fiets kopen vlak bij Hoogstraten? Neem dan direct contact op met Fietsen Bastijns uit Meerle. Onze professionele fietsenzaak is van 08.30 uur tot 18.00 uur geopend op maandag tot en met woensdag en zaterdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Op zowel donderdag als zondag zijn wij gesloten. Indien u vragen heeft over diverse merken, verschillende soorten fietsen of bijvoorbeeld fietsbanden, dan is het mogelijk om ons te bellen of te e-mailen. U bereikt ons door te bellen naar +32 4 74 74 11 77 of stuur een e-mail naar info@fietsenbastijns.be. Wilt u buiten de openingsuren langskomen? Dan vragen wij u om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken.

bottom of page