top of page
oxford_logo.png
giant_default_share_image.jpg
gazelle-logo.jpg

Elektrische fiets kopen Hoogstraten

Wilt u een duurzame elektrische fiets kopen bij de beste fietsenwinkel vlak bij Hoogstraten? De fietsenwinkel Fietsen Bastijns heeft een ruim aanbod aan diverse fietsen en fietsaccessoires. Topmerken zoals Olympia, Giant en Gazelle zijn te koop in onze fysieke fietsenwinkel in Meerle, nabij Hoogstraten. Ook verkopen wij verschillende fietsaccessoires om het fietsen voor u zo veilig en gezellig mogelijk te maken.

De beste elektrische fiets kopen doet u bij ons nabij Hoogstraten

Een elektrische fiets kopen doet u uiteraard bij onze fietswinkel in Meerle, nabij Hoogstraten. Ondanks dat onze fietsen goedkoop zijn, is de kwaliteit van elke fiets hoogwaardig. Wij verkopen verschillende soorten fietsen van fietsmerken als Gazelle, Oxford en Giant. In ons uitgebreide assortiment vindt u natuurlijk ook kinderfietsen, herenfietsen, damesfietsen, racefietsen en speedbikes. Onze betrouwbare fietswinkel repareert u beschadigde fiets natuurlijk ook. Ongeacht de schade, zorgen wij ervoor dat uw fiets helemaal is gerepareerd.

Maak nu direct een afspraak en kom langs

Wilt u een elektrische fiets kopen van het merk Giant of een nieuw zadel? Kom dan direct langs bij ons in de winkel. Wij helpen u graag! Onze grote fietsenwinkel is van maandag tot en met woensdag van 08.30 uur tot 18.00 uur open, zaterdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Tijdens de openingstijden bent u natuurlijk van harte welkom in onze moderne fietsenwinkel om bijvoorbeeld uw gewenste Giant-fiets te kopen in Meerle. Op donderdag en zondag zijn wij gesloten. Indien u ons wilt spreken, kunt u ons bellen op +32 4 74 74 11 77 of stuur een e-mail naar info@fietsenbastijns.be.

bottom of page