top of page
oxford_logo.png
gazelle-logo.jpg
giant_default_share_image.jpg

Damesfiets kopen dicht bij Hoogstraten

Wilt u graag een damesfiets kopen in Meerle, nabij Hoogstraten? In het grote assortiment van Fietsenwinkel Fietsen Bastijns vindt u diverse damesfietsen van diverse bekende fietsen. Fietsmerken zoals Giant, Gazelle, Zannata en Olympia hebben wij in ons uitgebreide assortiment. U kunt de fietsen eenvoudig online bekijken, maar uiteraard is het ook mogelijk om gezellig langs te komen in de winkel om een damesfiets te kopen in Meerle, nabij Hoogstraten.

Een damesfiets kopen in Meerle, in de buurt van Hoogstraten

Bij onze fietsenzaak uit Meerle vindt u kwalitatief hoogwaardige fietsen van verschillende topmerken. Fietsmerken als Giant, het duurzame Gazelle, het sportieve Zannata en Argon 18 zijn te vinden in ons uitgebreide assortiment. Ook merken zoals het Belgische fietsmerk Oxford, vindt u ook bij Fietsen Bastijns. Naast diverse fietsen van topmerken, koopt u bij ons ook mooie, voordelige fietsaccessoires. Wij verkopen onder meer fietsschoenen, zadels, fietsbanden, brillen, verlichting en voeding voor tijdens het fietsen.

Koop direct uw gewenste damesfiets of andere type fiets bij onze voordelige fietsenwinkel in Meerle, nabij Hoogstraten. Met een groot assortiment aan diverse fietsen, vindt u altijd wel uw gewenste fiets bij Fietsen Bastijns. Neem direct contact met ons op. U kunt ons bereiken door een e-mail te sturen naar info@fietsenbastijns.be of te bellen naar +32 4 74 74 11 77. Onze winkel is van maandag tot en met woensdag open tussen 08.30 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 08.30 uur tot 17.00 uur. Op donderdag en zondag zijn wij helaas gesloten.

Aarzel niet en bestel uw favoriete fiets

bottom of page